Driver Coach och Exponering

Driver Coach

Vare sig du vill bli en snabbare racingförare eller bara förbättra din körförmåga på track days så erbjuder jag en tjänst som driver coach där jag tar med mig all min erfarenhet för att hjälpa dig bli snabbare och säkrare på banan. Innan jag tog steget till riktig racingbil så körde jag även gokart i 5 år i Sverige och internationellt runt om i Europa. Därför kan jag även erbjuda hjälp inom gokart med både körning och som mekaniker.

Pris för Driver Coach: 2,500 kr exkl. moms/dag.

Exponering

Racing har snabbt blivit en växande sport där exponeringen ökar. Vill ni bli sedda på racingbanan så kan ert företag synas på min bil som tävlar både nationellt och internationellt. Vi kan även erbjuda aktiviteter så som Track days samt företagsevenemang såsom Gocart-tävlingar.

Exklusiv hospitality

Robin Knutsson erbjuder sina partners den mest attraktiva sponsorsplattform som skandinavisk racing kan erbjuda med Porsche Carrera Cup paketet – viktiga grundstenar för alla samarbeten.

Teamet har sin egen VIP-Hospitality som erbjuder våra partners en exklusiv eventmiljö i svensk motorsports mest prestigefyllda klass.

Låter detta intressant så tveka inte med att kontakta mig: robin@knutsson.com

RK Evenemang AB